2 tanker om “FREMDRIFTSPLAN FEIING I BÆRUM 2022.

  1. Vi bor i Sollisvingen 17 på Lysaker. Ca.en uke før jul registrerte vi at feieren var i nabolaget, og ventet på lapp i posten om at han skulle komme til oss. Vi har ikke sett el hørt noe fra feieren. Ser nå på denne siden at det nå blir sendt SMS fra dere om når dere kommer. Dette er et sameie, og lurer derfor på hvilket tlf.nr det har blitt sendt SMS til ?

  2. Hei!

    Jeg bor i Peiks vei 6 på Bekkestua, og vi hadde feier hos oss i starten av korona tid (husker ikke nøyaktig når). Nå har vi fått installert ny vifte over pipa, og han som gjorde det mente den kunne trenge en feier snart.
    Mitt spørsmål er: når var dere hos oss sist, og når kommer dere neste gang?

    Mvh Margaret Karlsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.